Close

Oude Nijeweeme

Mobiele Recycling

De vraag naar mobiele puinrecycling op locatie neemt steeds meer toe. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij een tweetal rupsmobiele puinbrekers een MFL 100-130 Rcl en een SBM 100-100 beide uitgerust met een zeefinstallatie. Met deze machines zijn wij in staat op uw locatie van uw afvalstof (puin) direct een bouwstof (menggranulaat) te maken.

Wij nemen breekprojecten aan bij zowel particulieren als zakelijke klanten en geen partij is ons te groot. Tevens kunnen wij ook andere producten voor zoals grind, kalkzandsteen, betonpuin en asfalt voor u breken en uitzeven op elke gewenste fractie.

Het menggranulaat wordt geproduceerd volgens de BRL 2506 norm en kan onder certificaat gebroken en afgeleverd worden. Dat betekent dat het granulaat dat door ons geproduceerd wordt direct kan worden toegepast. Het granulaat dat geproduceerd wordt is ‘menggranulaat 0/31,5′. Dit is voor veel sloopprojecten interessant. Indien er na het slopen weer een bouwproject plaatsvindt, kan het granulaat op locatie blijven en direct worden toegepast in de onderbouw van wegen of voor het aanleggen van (tijdelijke) bouwwegen. Ook het afvoeren van het granulaat van het sloopproject naar een bouwlocatie is geen probleem.

Al het transport van de rupsmobiele puinbreker en de rupskranen en shovels kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

Het mobiel breken is aan strengen eisen onderworpen. Daarom kunnen wij u aan de telefoon ook niet direct een prijsopgave doen. Indien u interesse heeft in mobiel breken kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt om de locatie te bezoeken. Aan de hand daarvan kunnen wij u alle informatie geven die u nodig heeft.

Previous
Next