Close

Oude Nijeweeme

Sloopwerken

Voor sloopwerkzaamheden worden er gebruik gemaakt van een aantal rupsgraafmachines, een aantal mobiele graafmachines en een aantal shovels welke ook allemaal ingezet worden in de mobiele recycling.

Deze graafmachines kunnen uitgerust worden met: sorteergrijper, vergruizer, sloophamer, verlenggiek en natuurlijk diverse soorten bakken.

Ook wordt er gebruik gemaakt van drie shovels. Deze zijn allemaal uitgerust met een dichte bak, puinbak en palletvorken en worden zowel in de sloopwerken als in het grondverzet ingezet.

Tevens kunnen de graafmachines en shovels uitgerust worden met een laser om exact op hoogte/diepte te kunnen werken.

Al het vrijkomende afval op sloopprojecten wordt door ons gescheiden en middels containers afgevoerd. De steenachtige fractie kan door ons ook afgevoerd worden of middels een van onze twee rupsmobiele puinbrekers op uw locatie gebroken worden tot menggranulaat 0/31.5. hierover vindt u meer onder het kopje “Mobiele Recycling“.

Voor het transporteren van diverse materialen staan zowel trekker met dumper als diverse vrachtwagens tot beschikking. Hierover vindt u verder op de website meer.

Previous
Next